Vanskelig å komme meg i seng

For tiden jobber mannen min på natten, og det er fryktelig uvant! Han sliper gulvet på et kjøpesenter i Oslo, og det kan kun utføres om natten, noe som frustrerer meg litt. Jeg klarer nemlig ikke å komme meg i seng på egenhånd, jeg blir sittende og sittende hver eneste kveld, og sliter virkelig med å stå opp dagen derpå. I dag er det heldigvis fredag, så jeg kan sitte oppe med god samvittighet, og dessuten kan jeg sove så lenge jeg vil i morgen. Hvis han ikke skal jobbe i så fryktelig mange timene til kan det tenkes at jeg holder meg oppe helt til han kommer hjem så vi kan legge oss sammen, lenge siden sist! Så hva driver man egentlig med om natten når resten av verden sover? Jeg koser meg med forskjellig spill på nettet: http://www.freespins-bonuskode.com/liker-du-spilleautomater/. Det er utrolig underholdende for det finnes så utrolig mange varianter, og med alle mulige temaer. Noen ganger vinner jeg, og noen ganger taper jeg, men det er gøy uansett! Til tross for at jeg noen ganger har følelsen at jeg er den eneste våkne i verden er det utrolig mange pålogget som driver med det samme som meg.

18 August 2014 at 13:24 - Comments

Tordis mørke bild

3 July 2014 at 12:15 - Comments

Syv-fjellsturen

Bergen by ligger mellom de syv fjell. Hvert år i mai måned arrangeres det tur på disse fjellene, som en hyllest til de mange fjell. Du kan gå fire eller syv fjell. Jeg liker litt ekstreme greier og meldte meg på syv fjells turen sammen med en venninne. Turen i seg selv er på ca. tre mil, men veien går opp og ned alle fjellene. Turen starter ved vannkanten og går rett opp det første fjellet???????? Så går den helt ned igjen til vannkanten før det stiger opp. Sånn holder det på til du kommer opp på Ulriken 6????? over havet. Derfra går turen innover vidden og over til Fløyen og så videre til Rundemanen. Det gikk greit å gå opp, det verste var når vi begynte på nedstigningen til Bergen Sentrum. Det var bratt og mye steiner som rullet, og enkelte veldig ihuga turgåere som nesten løp oss ned. Da vi var på Ulriken hadde vi veldig lyst å snu, men det var ikke vits for det var like langt tilbake som hvis vi fullførte. Vi var så slitne når vi kom ned til Busstasjonen. Der ramlet vi inn på Burger King og glefset i oss en diger burger før vi nesten krabbet bort til bussen for å dra hjem og lege våre gnagsår og ømme muskler. Det mest ekstreme jeg driver med nå er på casinokalle.com.

2 July 2014 at 14:29 - Comments

…….ARE A GIRL`S BEST FRIEND

Jeg har oppdaget noe helt fantastisk. Tahitiske svarte perler. De er nydelige. Jeg var på ferie på Gran Canaria, og tok en liten tur til Mogan, Kanariernes svar på Venezia. Der i den lille byen lå en smykkebutikk med mange flotte smykker. Jeg ble interessert, for jeg er glad i smykker, så jeg smatt inn. Det var et eget univers. Overalt var det vakre perler. Perler i flere forskjellige farger, og de var så søte. Eieren av butikken var en kjekk ung mann som var så energisk. Han fortalte meg hele historien til perlene, hvor lenge de vokser inne i østersene og blir til vakre perler, og hvordan de får fargen sin. Fargene var utrolige, det var alt fra hvitt med gull, blå med grønnskjær, og noen var gråblå. De var så flotte. Eieren hadde bodd på Bora-Bora, Fransk Polynesia, hvor perlene kommer fra og han fortalte om sitt kummerlige liv i en hytte på stranden uten noen ting, men han hadde et rikt liv allikevel. Hver dag våknet han med utsikt rett i en blå lagune og var fascinert av dette stedet. Han ble interessert i dyrkningen av østers som lager disse vakre perlene og dette har utviklet seg til smykkedesign med perler. Så glem Marilyn Monroe og hennes diamanter, for «Pearls are a girl`s best friend».

24 June 2014 at 16:22 - Comments